hollandfestivalblog.nlhollandfestivalblog.nl

    Abonneer u op Updates

    Facebook Twitter Instagram
    Saturday, March 25
    Facebook Twitter Instagram
    hollandfestivalblog.nlhollandfestivalblog.nl
    • Home
    • Cocktail
    • Etentje
    • Thee
    • Verjaardagsfeest
    • Verrassingsfeest
    hollandfestivalblog.nlhollandfestivalblog.nl
    Home»Cocktail»Toscaanse Giardino-tuincocktail – Ambacht en Cocktails
    Cocktail

    Toscaanse Giardino-tuincocktail – Ambacht en Cocktails

    BjornBy BjornNovember 25, 2021Updated:December 5, 2022No Comments2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Pinterest Email

    Deze Toscaanse Giardino cocktail is een echte tuin in een glas. Het is hartig, maar helder en verfrissend – perfect om buiten te nippen op een frisse zomerdag. Het is gemaakt met de nieuwe van oom Val Geraspte Gin met pittige plantaardige ingrediënten die perfect passen in een hartig drankje. Sla de Sauvignon Blanc siroop niet over, die geeft een heerlijke smaaklaag aan de hartige cocktail. Maar als je weinig tijd en wijn hebt, gebruik dan gewoon eenvoudige siroop.

    Afdrukken

    klok icoonbestek pictogramvlag icoonmappictograminstagram-pictogrampinterest-pictogramfacebook-pictogrampictogram afdrukkenvierkanten pictogramhart pictogramhart solide pictogram


    Dit is een echte tuin in een glas. Het is hartig, maar helder en verfrissend – perfect om buiten te nippen op een frisse zomerdag.


    • 4 plakjes komkommer
    • 4“stuk bleekselderij
    • 4 sugar snaps
    • 1 1/2 ons Uncle Val’s Zested Gin
    • 3/4 ons Sauvignon Blanc siroop, recept volgt
    • 1/2 ons citroensap, bij voorkeur Meyer-citroen
    • 1/2 ons limoensap
    • 2 basilicum blaadjes
    • paar druppels olijfolie
    • garnering – komkommerlint, eetbare bloemen (dianthus), erwtenscheut

    1. Muddle komkommer, selderij, doperwten in een shaker.
    2. Gin, basilicumblaadjes, sappen, sauvignon blanc siroop & olijfolie.
    3. Schud met ijs.
    4. Double strain in een rocks-glas met een groot ijsblokje.
    5. Garneer.

    Notities

    Sauvignon Blanc-siroop

    • 1 kop sauvignon blanc-wijn
    • 1 kopje witte suiker

    Voeg wijn toe aan een afsluitbare container of pot. Voeg suiker toe en schud tot het is opgenomen en de suiker is opgelost. Bewaar maximaal 1 maand in de koelkast.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr WhatsApp Email
    Bjorn
    • Website

    Related Posts

    Halloween Bar Cart – Ambacht en Cocktails

    March 8, 2022

    Griezelig Kruippakje Martini – Halloween Aquavit Martini

    February 5, 2022

    Negroni Sbagliato recept – Ambacht en Cocktails

    December 28, 2021
    Recente berichten
    • Halloween Bar Cart – Ambacht en Cocktails
    • Pompoenkruiden Latte | Pique blog
    • Witch Cauldron Charcuterie Board // Gastvrouw bij de Mostess®
    • Griezelig Kruippakje Martini – Halloween Aquavit Martini
    • Esdoorn-Kaneel Pecan Blondies | Pique blog

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Recente berichten
    • Halloween Bar Cart – Ambacht en Cocktails
    • Pompoenkruiden Latte | Pique blog
    • Witch Cauldron Charcuterie Board // Gastvrouw bij de Mostess®
    archieven
    • March 2022
    • February 2022
    • January 2022
    • December 2021
    • November 2021
    Over
    Over

    Val het leven aan met een feestelijke geest en leef zonder spijt.

    Facebook Twitter Instagram Pinterest Vimeo YouTube
    2022 © hollandfestivalblog.nl Alle rechten voorbehouden.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.