Deze Toscaanse Giardino cocktail is een echte tuin in een glas. Het is hartig, maar helder en verfrissend – perfect om buiten te nippen op een frisse zomerdag. Het is gemaakt met de nieuwe van oom Val Geraspte Gin met pittige plantaardige ingrediënten die perfect passen in een hartig drankje. Sla de Sauvignon Blanc siroop niet over, die geeft een heerlijke smaaklaag aan de hartige cocktail. Maar als je weinig tijd en wijn hebt, gebruik dan gewoon eenvoudige siroop.
Afdrukken
klok icoonbestek pictogramvlag icoonmappictograminstagram-pictogrampinterest-pictogramfacebook-pictogrampictogram afdrukkenvierkanten pictogramhart pictogramhart solide pictogram
Dit is een echte tuin in een glas. Het is hartig, maar helder en verfrissend – perfect om buiten te nippen op een frisse zomerdag.
- 4 plakjes komkommer
- 4“stuk bleekselderij
- 4 sugar snaps
- 1 1/2 ons Uncle Val’s Zested Gin
- 3/4 ons Sauvignon Blanc siroop, recept volgt
- 1/2 ons citroensap, bij voorkeur Meyer-citroen
- 1/2 ons limoensap
- 2 basilicum blaadjes
- paar druppels olijfolie
- garnering – komkommerlint, eetbare bloemen (dianthus), erwtenscheut
- Muddle komkommer, selderij, doperwten in een shaker.
- Gin, basilicumblaadjes, sappen, sauvignon blanc siroop & olijfolie.
- Schud met ijs.
- Double strain in een rocks-glas met een groot ijsblokje.
- Garneer.
Notities
Sauvignon Blanc-siroop
- 1 kop sauvignon blanc-wijn
- 1 kopje witte suiker
Voeg wijn toe aan een afsluitbare container of pot. Voeg suiker toe en schud tot het is opgenomen en de suiker is opgelost. Bewaar maximaal 1 maand in de koelkast.